Cilësia për ne është e para

Të specializuar në

Ndërsa është e lehtë të gjesh shumë laboratorë për prodhimin e suplementeve tradicionale, është vërtet e vështirë të gjesh se kush mund të prodhojë kremra dhe çokollata funksionale. Jemi në gjendje të prodhojmë Cokokrema proteinik me një shije po aq të mirë sa ata tradicionale por “funksionalë”: pa sheqer, me shumë apo pak proteina (deri ne 40%), me yndyrna “të mira”, me indeks glicemik të ulët. Tashmë kemi mbi 10 shije të gatshme qe kemi zhvilluar me tekniket tane pasticiere nga Italia. Gjithashtu me disa shije edhe në versionin vegan. E njëjta gjë vlen edhe për çokollatat. Janë po aq të mira sa çokollatat më të mira italiane, zvicerane apo gjermane, por funksionale: Pa sheqer, me permbajtje te larte proteinash, pa sheqer, pa laktoze e pa gluten. Ne gjithashtu mund të bëjmë muesli proteinike dhe funksionale, por të shijshme.

Imazhe te prodhimit tew kremrave dhe cokollatave

Formula të avancuara

Suplementet tona janë formuluar mbi bazën e kërkimeve shkencore duke i bërë ato t’ju japin rezultate reale.

Certifikatat ISO

Dy certifikimet ISO9001 dhe ISO22000 ju garantojnë ju që ne prodhojmë me standarte më te larta se ato të kerkuara nga Ministritë e shëndetit europian.

Çmimet më të mira

Ne ofrojmë çmimet më të lira ndonjëherë për suplementet dhe në të njëjtën kohë cilësinë e markave më të mira.