Kush jemi ne

Ne jemi një laborator prodhimi 100% shqiptar, me qendër në Tiranë (themeluar në 2011), por me një filial tregtar ne Itali. Mund të shesim direkt nga Shqipëria ose Italia (nëse kërkohet nga vendet anëtare të BE-së).

Cilësia

Standardi ynë i prodhimit është shumë i lartë. Ne jemi në fakt një nga laboratorët e rrallë me 2 certifikata ISO (cilësia e punës dhe siguria ushqimore) që na detyrojnë të punojmë me standarde shumë më të larta se ato që kërkohen nga Ministritë Evropiane të Shëndetësisë