Çfarë prodhojmë

Kemi mbi 100 suplemente dhe ushqime funksionale të para-formuluara të gatshme për t’u prodhuar me etiketën tuaj. Ne formulojmë edhe per objektiva specifike, edhe me dosje shkencore nëse kërkohet.

Çfarë prodhojmë

Ne prodhojmë suplemente ushqimore dhe ushqime funksionale në:

Jemi te specializuar ne:

Misioni ynë

Misioni ynë është t'u ofrojmë kompanive të suplementeve ushqimore shërbimet e formulimit, prodhimit, projektimit dhe përmbushjes së cilësisë më të lartë të ushqimit, të ofruara me shërbim të pashembullt ndaj klientit.